Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Skavlen

Vertskap er Roy Håkon Eggesvik som gjennom sitt selskap ARON Group AS også har driftet Hillringsbergs Herrgård i Sverige.

 

Restaurant Skavlen ligger i kort avstand fra Mosetertoppen storhytte som leies ut av Hafjell Exclusive.

 

Restaurant Skavlen følger Gondolens åpningstider, men det er i stor grad også lagt til rette for forhåndsbookede selskaper på kvelden. Opplevelsen av Hafjells nye utsiktspunkt, vil virkelig legge en ny dimensjon til mat, kos og godt selskap.

 

Restaurantens meny er ikke annonsert, men hovedtrekkene er en frokost, lunsj og cafémeny som virkelig skiller seg ut fra mengden. Vertskaper forklarer at ved en overordnet fokus på kvalitet i samtlige ledd, ønsker de å gi en matopplevelse av de sjeldne. All mat lages fra grunnen, med rene råvarer som gir energi - til å stå på ski.