Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Restaurant Hafjell Hotell

Restaurant Hafjell hotell
Sosial sammenkomst med jobben, vennegjengen, laget eller foreningen?

Bestill en stue på Hafjell Hotell! Vi har stuer for enhver smak og anledning. Restaurantavdelingen vil bestå av koselige stuer med plass fra 12 til 50 personer:

Familiestua

  • Finstua
    Dagligstua I og II
    Gamlestua
  • Jaktsalongen med langbord for ca. 20 personer.

I våre hyggelige stuer kan selskapet/gruppen spise uforstyrret. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve såvel nye som tradisjonsrike retter. Dette kombinert med våre fine utsmykkede selskapslokaler gir deg en inspirerende og staselig ramme for enhver tilstelning. Fra vårt felles mattorg ”Spiskammerset” serveres en innholdsrik og velsmakende buffet av varme og kalde retter. Kokken vil ofte være tilstede i Spiskammerset, både for å servere varianter av varmmat, men også for å transjere forskjellige typer kjøtt til en kveldsbuffet. Ønskes det en selskapsservering istedet for buffet, kan våre gjester velge fra en velfylt meny. Før og etter besøket i vår restaurant kan dere slappe av med et glass godt drikke i Peisestua, hvor peisen er et naturlig midtpunkt. Her, eller i vår Jaktsalong, kan vi tilrettelegge for musikk og underholdning etter ønske. For bestilling eller visning ta kontakt med resepsjonen eller på tlf. 61 28 55 50


contentmap_plugin