Festmeny
Festmeny Gaiastova 2014
Forretter:
Kremet skogssoppsuppe med sherryfløte. Kr. 84.-
Bruchetta med røket laks og dillkrem. Kr. 89.-
Aspargessuppe med strimlet spekeskinke og krutonger Kr. 89.-
Gravet ørret på toast servert med sennepsdressing. Kr. 89.-
Birkebeinerskinke servert på ruccula salat med stekte pinnekjerner og balsamico dressing. Kr. 99.-
Hovedrett:
Ytrefilet av reinsdyr, serveres med rødvinspære sautert rosenkål, løk, sopp, bacon og en kraftig viltsaus. Kr. 419.-
Reinsdyr Indrefilet kan velges med samme tilbehør. Kr. 459.-
Fjelløret servert med agurksalat og rømmedressing. Kr. 349.-
Biff med peppersaus, stekt løk, sopp og friske grønnsaker. Kr. 319.-
Hjortestek serveres med brokkoli, blomkål, gulrot og saus. Kr. 359.-
Viltgryte av reinsdyr servert med, grønnsaker. Kr. 319.-
Til alle rettene kan dere velge mellom kokte poteter, fløtegratinerte poteter, potetmos pure eller oliven stekte potetbåter.
Dessert:
Varme skogsbær serveres med vaniljeis og egglikørkrem. Kr. 89.-
Hjemmelaget eplekake servert med is Kr. 89.-
Multer servert med krumkake og krem. Kr. 99.-