Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 28 55 50

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Festmeny

Festmeny Gaiastova 2014

festmiddag

Forretter:

Kremet skogssoppsuppe med sherryfløte.                                      Kr. 84.-

Bruchetta med røket laks og dillkrem.                                            Kr. 89.-

Aspargessuppe med strimlet spekeskinke og krutonger                 Kr. 89.-

Gravet ørret på toast servert med sennepsdressing.                       Kr. 89.-

Birkebeinerskinke servert på ruccula salat med stekte pinnekjerner og balsamico dressing.                                                                                                                                                          Kr. 99.-

Hovedrett:

Ytrefilet av reinsdyr, serveres med rødvinspære sautert rosenkål, løk, sopp, bacon og en kraftig viltsaus.                                                                                                      Kr. 419.-

Reinsdyr Indrefilet kan velges med samme tilbehør.                       Kr. 459.-

Fjelløret servert med agurksalat og rømmedressing.                      Kr. 349.-

Biff med peppersaus, stekt løk, sopp og friske grønnsaker.           Kr. 319.-

Hjortestek serveres med brokkoli, blomkål, gulrot og saus.           Kr. 359.-

Viltgryte av reinsdyr servert med, grønnsaker.                               Kr. 319.-

Til alle rettene kan dere velge mellom kokte poteter, fløtegratinerte poteter, potetmos pure eller oliven stekte potetbåter.

Dessert:

Varme skogsbær serveres med vaniljeis og egglikørkrem.             Kr. 89.-               

Hjemmelaget eplekake servert med is                                           Kr. 89.-

Multer servert med krumkake og krem.                                         Kr. 99.-

Crème brulee.                                                                               Kr. 99.-