Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Afterski

afterski hafjell

Gaiastova er afterski nr 1. på Hafjell og i helgene er det full fart og høy stemning. Her vil du møte hytteiere, turister og lokalbefolkning som koser seg med god musikk, mat og drikke.
Hver lørdag i vintersesongen er det afterski fra kl. 15.00 med egen DJ. Afterskien på Gaiastova ble kåret til den nestbeste i Norge i konkurranse med utesteder i Hemsedal, Trysil, Oppdal, Geilo og Norefjell. Så hos oss blir du garantert i god stemning.

Frisk luft, flott natur og god mat! Gaiastova ligger på toppen av Hafjell, 950 meter over havet. På Gaiastova finnes tapasrestaurant, peisestue og nattklubb hvor dere står fritt til å velge fra spennende menyer både til hverdag og fest.

 

Velkommen til en av Norges beste after ski og det meste kjente utestedet i Hafjell. Her er det plass til 400 feststemte partyfolk. Vi har DJ's og Live band som sørger for stor stemning. Vi serverer brennevin og har derfor 20 års aldersgrense.

contentmap_plugin