Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Bryllupsfest

Lokale for bryllupsfest

Bryllupsmeny

 Lokale for bryllup i Hafjell

Hafjell Lodge med våre praktiske storhytter og den koselige restauranten Lodgen Mat & Drikke er det perfekte stedet for en bryllupsfest.  Hos oss kan dere feire en av livets store høydepunkt og markere dagen sammen med familie og venner.

Bryllupet er en av livets viktigste høydepunkt og vi på Hafjell Lodge har lang erfaring med å arrangere bryllupsfester. Vi hjelper deg med menyen, blomster, bordoppsett, bordplassering, musikk og sørger for at bryllupsfesten blir en minnerik dag.

Her har vi listet opp ulike forslag til en bryllupsmeny. Her er alle rettene det vi kaller "bankers". Det er viktig å ikke servere for spesielle retter i et bryllup for å sikre at alle liker det som kommer på bordet. Merk at dette kun er forslag fra oss. Vi lager gjerne noe helt annet dersom du har andre ønsker. Dette gjelder også ønsker om viner til maten. I menyen kan du selv komponere en 3 retters middag, og prisen blir da deretter.