Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Catering i Hafjell

Hafjell Catering

Catering til hytter i Hafjell

 

Hafjell Resort AS har eget cateringselskap som kan bringe mat og kokk til storhytten. Catering må bestilles senest 7 dager før ankomst.

 

Catering Hafjell Hotell

 

Cateringmeny
Hafjell Hotell AS tilbyr gjestene hjemmelaget, ekte og god mat – laget med kjærlighet og omhu, fra bunn av med prima råvarer. Foruten smaken av deilige råvarer og perfekte kombinasjoner, handler det også om noe som bringer menneskene sammen, som gir hygge! Vi tilrettelegger for allergikere, vegetarianere og andre som har spesielle behov.

 

Bestill kokken hjem eller til hytta

 

Hvorfor ikke ha en profesjonell kokk på ditt eget kjøkken og en servitør til å servere maten mens du selv slapper av med gjestene dine? Vi har kun personal til utleie ved kjøp av catering fra oss.

 

Generelt Priser:
Alle priser er oppgitt pr person og inkl mva.Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport pr utkjøring.
Betaling:
Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale. Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss!
Utstyr:
All mat serveres på porselen, sølvfat, stålfat, bakker og termokasser m.m. Ved leie av service, glass, bestikk og annet utstyr, skal dette leveres tilbake i korrekt antall og mengde slik det fremgår av utstyrslisten. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selger gjenskaffelseskostnaden for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 1 uke etter levering eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen.

Bestilling:
Bestilling av catering må finne sted senest 7 dager før ankomst.