Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Mosetertoppen storhytte

Hytte av meget høy standard på Hafjell

Luksushytte Mosetertoppen i Hafjell

 Mosetertoppen storhytte

Mosetertoppen storhytte i Hafjell  har meget høy standard og panoramautsikt. Stor, laftet hytte på 400 m2 med 20 sengeplasser fordelt på 8 soverom. Passer perfekt for storfamilier på skiferie eller bedrifter som ønsker noe unikt for sitt seminar. Bestill hytten online.

Storhytten er lokalisert i øvre del av Mosetertoppen på Hafjell. Smakfullt innredet med en standard av meget høy kvalitet. Her har du utsikt som tar pusten fra deg og føler en anelse luksus. Hytta har ski inn ski ut til langrennsløype og alpintrase.

Kjøkken på storhytta

Spisebordet på kjøkkenet er det plass til 20 personer. På kjøkkenet finnes to stekeovner (en med mikrofunksjon), to oppvaskmaskiner, fryseskap og kjøleskap.  Koketoppinduksjon (90cm). Alle hvitevarer er Siemens Studioline. USB utganger på kjøkkenet for lading av mobiler. I tillegg er det innebygd TV på 65 tommer som kan benyttes til presentasjoner.

Bad og velvære

Mosetertoppen storhytte har fem toaletter, fem dusjer og tre bad, samt egen relaxavdeling (med badstue, to dusjer, toalett og TV)  Vaskemaskin og tørketrommel (Miele).

Stuer:

To stuer på hovedplan, hovedstuen med sofagruppe og Brunner peis og TV-stue. Der finnes også radio/streamingløsning for musikk. I tillegg kan relaxavdelingen benyttes.

Skirom:

Skirom for oppbevaring av ski sko og hjelmer. Egen preppebenk for ski.

Sengefordeling soverom:
Soverom 1: To køyesenger
Soverom 2: Dobbeltseng
Soverom 3: To køyesenger
Soverom 4: Dobbeltseng
Soverom 5: Dobbeltseng
Soverom 6: Dobbeltseng
Soverom 7: Dobbeltseng
Soverom 8: Dobbeltseng

Parkering:

Egen privat parkeringsplass rett ved storhytten. Her er det plass til 8-10 biler. Hverken røyking eller husdyr er tillatt.  Last ned kjørebeskrivelse til hytten.

Kort avstand til langrennsløyper og alpintrase. Fantastisk utsikt over Gudbrandsdalen, solvendt. Ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for nærmere informasjon og pristilbud.  Adressen til hytten er Moltmyrvegen 48.