Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Låven storhytte i Hafjell

Hytte med 32 sengeplasser

Låven storhytte i Hafjell

Låven Storhytte i Hafjell er på to plan med 11 soverom og 32 sengeplasser. Hytten ligger i praktfulle omgivelser i målområdet i Hafjell, her er det ski in/out til både skiopplevelser og aktiviteter utenom skibakken. Hafjell Exclusive har hatt Låven storhytte for utleie fra februar 2016. Låven i Hafjell er lokalisert omtrent 300 meter fra Restaurant Lodgen mat & drikke.  Her får dere lunsj på hverdager og spennende retter i helgene.  Det er også afterski der på lørdager i vintersesongen.

 

Romslig storhytte som passer perfekt for storfamilier og grupper som er på tur i Lillehammer-regionen. Det er kort avstand til Hafjell Bike Park og gondolen om høsten for de av dere som ønsker å være aktive.  Kort kjøreavstand til Lilleputthammer og Hunderfossen for barnefamilier.  En stor utendørs terrasse der dere kan nyte kveldssolen eller frokosten om morgenen.  Ski inn ski ut om vinteren.

 

Informasjon om Låven storhytte
1 etg:
Kjøkkenet er fullt utstyrt til 32 personer og har oppvaskmaskin, kjøleskap, stekeovn, mikrobølgeovn og fryseboks. I oppholdsrommet finner du sofagruppe, spiseplass til 32 personer, åpen peis, flatskjerm, lerret og prosjektor, musikkanlegg med dockingstasjon. Trådløst internett. Stort inngangsparti med sittegruppe. Tørkeskap og 3 toaletter.  HC tilpasset soverom i første etasje.

2 etg:
5 soverom med plass til 2 (2 enkeltsenger)
5 soverom med plass til 3 (1 enkeltseng + 1 familiekøye)
Sitteplass med flatskjerm
4 bad med dusj og vask
3 toaletter
Badstue

• Utvendig skibod
• Stor veranda
• Trådløs internett
• Stor parkeringsplass ved hytten. Ikke røyk og husdyr er ikke tillatt. Total boareal er 390 m2.

I løpet av 2017 er det gjort endringer i Låven storhytte. Blant annet økt kapasitet på kjøkkenet og andre oppgraderinger. Dette vises på planløsninger som er lagt ved i presentasjonen. 

 

Du kan finne ledig periode og priser på online bookingen

contentmap_plugin