Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Hovedhus og kårbolig

Hovedhus og kårbolig

Hovedhus og kårbolig

Hafjell Gard hovedhus med 23 sengeplasser ligger midt i Hafjell Alpinsenter. Der ligger nedfarter på begge sider av eiendommen. Dette er det perfekte utgangspunktet for den som vil leie en spesiell storhytte i Hafjell.  Adressen er Mosætervegen 51.

 

I tillegg er kårboligen renovert like ved Hafjell Gard som har 16 sengeplasser. Større grupper kan reservere begge hyttene samlet og da har dere 39 sengeplasser fordelt på 12 soverom. For pristilbud og mer informasjon kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Hafjell Gard hovedhus på 270 m2 er noe helt unikt i Hafjell. Hovedhuset på Jaer gård fra 1850 tallet er nå restaurert til en flott storhytte og er lokalisert med perfekt beliggenhet og panoramautsikt. Hovedhuset, kårbolig og fjøset danner et koselig gårdstun. Skibakken i Hafjell om vinteren og sykkeltraseen til Hafjell Bike Park sommerstid er like ved. Her bor du midt i "smørøyet" med utsikt mot Fakkelmannen og Gudbrandsdalen. Hverken røyking eller husdyr er tillatt.

 

Informasjon om Hafjell Gard hovedhus (last ned kjørebeskrivelse)

23 senger fordelt på 7 soverom
7 toalett, 5 dusjer og 1 badestue
Projektor i taket pluss lerret på veggen og musikkanlegg i Smia
Trådløst internett
Fullt utstyrt kjøkken i Smia
Langbord til 24 - 36 personer i Smia
2 koketopper med 8 punkt totalt
2 stekeovner
2 oppvaskmaskiner
Kjøleskap og fryser
Stue med TV, langbord og sofagrupper
Peis i stuen
20 meter til skibakken
Skistall med støvletørkere
Parkeringsplass til 12-15 biler
Stor veranda
Uteplass om sommeren med fantastisk utsikt
Badestamp (må bestilles på forhånd og kostnad kommer i tillegg)

Planløsning hovedhus

 

Hafjell Gard kårbolig

Hafjell Gard kårbolig på 200m2 er totalrenovert og ble klar for utleie medio januar 2018. Kårboligen har 16 sengeplasser fordelt på fem soverom.

 

I hovedetasjen blir det fullt utstyrt kjøkken med langbord til 16 gjester og Jøtul vedovn. En liten TV-stue med sofagruppe. Her finner du også garderobeplass, skotørkere, benker og hovedinngangen. I underetasjen er det TV stue, vaskemaskin med tørketrommel, bad med dusj, WC og badstue samt et soverom. På loftet blir det også en liten TV-stue for barna. Her finner du også de fleste av soverommene og et bad med dusj og WC.

 

Det er parkering rett utenfor kårboligen og om vinteren er det ski inn ski ut til alpinbakken. Ta kontakt for et pristilbud eller bestill online.

 

En kårbolig er et ekstra bolighus på Hafjell Gard. Ved generasjonsskifte i landbruket var det tradisjon at avtroppende generasjon fikk kår hos overtakeren, som flyttet inn i hovedbygningen. Husdyr ikke tillatt.

Planlsning-Hafjell-Gard-krbolig.pdf