Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Lilyhammer

Lilyhammer goes to Hafjell Exclusive

Steven Van Zandt

Steven Van Zandt & co brukte Hafjell Lodge og hytte på Mosetertoppen som lokalitet i de nye episodene av Lilyhammer.  Selve filminnspillingen var en opplevelse for oss på "bygda" med mange kjendiser fra inn og utland.  Det var også mange fra Øyer og Lillehammer som deltok som statister i Lilyhammer.

Etter endt opptak fikk vi et postkort fra selveste Steven Van Zandt der han personlig takket for god service og fantastiske hytter som vi hadde lånt til filminnspillingen.  Hvis du har lyst på et godt tilbud ta kontakt med meg.

Med vennlig hilsen
Bjørn Olav Sunde
Salgsansvarlig storhytter i Hafjell
Mob: +47 95 93 55 14
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.