Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Høstferie

Høstferie på fjellet i en koselig hytte

Bestill hytte for høstferie
 

Høstferie 2019 på Hafjell

Tid for å planlegge høstferie i uke 40. Reis til Øyer, rett nord for Lillehammer og book inn på Hafjell Hotell eller lei en stor hytte på fjellet.

 

Hafjell Hotell ligger i Lillehammer regionen med opplevelser som Lilleputthammer familiepark, Hunderfossen familiepark, Norsk vegmuseum og Lekeland Hafjell rett i nærheten.

 

Høstferie på fjellet er noe av det fineste du kan oppleve. Flotte farger og klar luft gir deg energi til å møte vinteren. På Hafjell har vi blant annet leiligheter på Alpin Apartments Solsiden og Hafjell Alpinlandsby som er perfekt for dere som ønsker å vandre eller ta en sykkeltur. I tillegg kan vi tilby store, flotte hytter på Mosetertoppen, Storstua Hafjell, Låven, Nordlia og på Hafjell Lodge. Ønsker dere å være på fjellet under høstferien har vi leiligheter på Gaiastova, Hafjelltoppen.

 

I høstferien uke 40 vil Lekeland Hafjell være åpen alle dager. Lilleputthammer familiepark holder åpent daglig i uke 40 og ellers lørdager og søndager i september og i uke 41.

 

Vi anbefaler også en tur til Lillehammer der du kan oppleve høstprogrammet til Maihaugen eller besøke utstillinger på Lillehammer kunstmuseum. For familier som vil oppleve badeland i høstferien  anbefaler vi Jorekstad fritidsbad. Vi anbefaler også golfbanen på Hafjell i høstferien.

 

Hafjell Bike Park har åpent i høstferieuken 40.  Så i Hafjell blir det et yrende liv.