Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Golf i Hafjell

h-golf-09

 Banen er en park/skogsbane med store greener, mange bunkere og mange utfordringer. Med sine 9 hull hvor det korteste er 76 meter og det lengste 470 meter, har de lagt vekt på høy kvalitet og mange detaljer. Alle bekker har steinsatte sider, flere teesteder er murt opp av stein og eksisterende skog er tynnet og gjort spillbar. Med gode solforhold hele sommerhalvåret varer sesongen fra begynnelsen av mai til midten av oktober.


Treningsområdet består av en drivingrange med 24 utslagsmatter og puttinggreen. Hafjell Golf har også et eget kursområde med 10 utslagsmatter, samt pitch & bunker område. Banens proshop ligger ved resepsjonen på Nermo Hotell. Her finner du det du trenger til en runde golf inkludert utleieutstyr, traller og biler. I 2012 åpnet en 18-hulls puttebane på naturgress, med hull fra 15 til 50 meter.  Den passer ypperlig de minste barna.

Ta med dine klubbmedlemmer, golfvenner eller flere familier på en langweekend med golf i Hafjell. Bo i våre flotte storhytter til hyggelige sommerpriser.

Vi spanderer 1 greenfee for 18 hull pr. deltaker på Hafjell Golfbane, som ligger 2 minutter unna storhyttene våre. Det er kun 30 minutter kjøretid til Skei og Mjøsen golfbaner.

Dere kan spille 3 ulike baner i løpet av en langhelg, og bo sentralt i Hafjell. De som ikke spiller golf kan boltre seg i alle andre aktiviteter som er i regionen.

contentmap_plugin