Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Hafjelltoppen apartments

Leiligheter ved Gaiastova på Hafjelltoppen

Gaiastova leiligheter med 11 sengeplasser 
6 nye 11 sengs leiligheter er bygget like ved Gaiastova på Hafjelltoppen. Leilighetene ligger i meget attraktivt område 950 moh ved Gaiastova på Hafjelltoppen med høy standard. Perfekt beliggenhet for alpin og langrenn i Øyerfjellet. Kun 100 m til Gaiastova med restaurant, cafe, afterski, storkiosk, skiutleie.

Bo i helt nye og flotte leiligheter på toppen av Hafjell.  Disse er helt nye og har høy standard.  Delikate og meget koselige leiligheter med perfekt beliggenhet på Hafjelltoppen.

Hver av disse 11 sengs delikate leilighetene har 4 romslige soverom i 2.etasje med totalt 11 sengeplasser. Leilighetene har to bad, en romslig stue med sofagruppe, fullt utstyrt stort kjøkken med stekeovn, mikroovn, kaffetrakter, kjøleskap med fryseenhet, oppvaskmaskin og stort spisebord. 

Alle leilighetene har en badstue og balkong med panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen.

Leilighetene har også internett, TV, støveltørker og vaskemaskin. Leilighetene har hver sin skibod. Det er parkett på alle gulv og dermed allergivennlig.

SOVEROMMENE I LEILIGHETENE:

Soverom 1: Stor dobbeltseng (180 cm)
Soverom 2: Familiekøyseng (150 cm under) + (90 cm overkøye)
Soverom 3: Familiekøyseng (150 cm under) + (90 cm overkøye)
Soverom 4: Familiekøyeseng (150cm under) + (90 cm overkøye)
Muligheter å koble to store leiligheter sammen og dermed har dere en stor leilighet på 22 sengeplasser med 8 soverom.  Her bor dere øverst på Hafjelltoppen med panoramautsikt! For konferanser og seminarer er det mulig å kombinere bespisning på Gaiastova restaurant eller catering til leilighetene.  Møtelokaler finnes på Gaiastova som er rett i nærheten.

Bilvei helt fram, Parkering på felles P-plass like ved leilighetene.  Leilighetene ligger øverst på Hafjelltoppen med fantastisk utsikt over Gudbrandsdalen. Ta kontakt med Bjørn Olav for et pristilbud Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
contentmap_plugin