Hafjell Resort

Bjørn Olav Sunde

Key account storhytter

Hundervegen 33

N-2636 Øyer

 

Kontakt Bjørn Olav Sunde hos Hafjell Exclusive

 

Flotte storhytter (14-31 sengeplasser) med
perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter.
Muligheter for catering og aktiviteter.

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter i vår portefølje

 

  Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje.  Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tlf: + 47 61 27 50 00

Fax: + 47 61 28 55 51

Mob: +47 95 93 55 14

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Din vert i Hafjell

 

booking

Følg oss på Facebook

Hafjell Alpinsenter

Hafjell Alpinsenter ved inngangen til Gudbrandsdalen, 15 kilometer fra Lillehammer.
Hafjell
Det olympiske løypenettet er blitt videreutviklet til totalt 31 nedfarter og tilbyr vinneropplevelser for skiløpere på alle nivåer. 16 skiheiser, inkludert Gondolen, betjener de 835 høydemetrene fra dal til fjell. Hafjells varemerke er lange løyper, god snø og mange soldager. Snøanlegget assisterer dessuten værgudene på en sikker måte og dekker ca 75% av hovedløypenettet. En normal sesong varer fra medio november til medio april.
Seks spisesteder ligger i ski inn/ut avstand til bakken. Vår Gjesteservice som ligger på Skitorget ønsker deg velkommen og gir deg oversikt over tjenester som skiskole, barnepass og skiutleie som også ligger sentralt plassert ved inngangen til alpinsenteret.

Hafjell Alpinsenter er landets 3. største alpinanlegg, men terrengparken gjør Hafjell til 1.valget for skiløpere med twintip og snowboard på beina. Hafjell har også landets største flomlysanlegg som lyser opp 7 km med løyper og som forlenger skidagen 4 dager i uka.  Flomlyset kan også brukes til en rekke kveldsaktiviteter med og uten ski på beina som f.eks aking eller snøscooterkjøring for barn.

Kommende vintersesong vil det nye snøanlegget i Hafjell virkelig kunne vise hva det går for. Anlegget satser på sesongstart allerede andre helg i november. Dessuten blir det kveldskjøring i parken.

«Med normal høsttemperatur og de seneste års investeringer i snøanlegg, bør dette være et realistisk mål for åpning,» sier Tommy Viken, plassjef i Hafjell alpinsenter. «Vi ser at det er en etterspørsel etter tidligåpning, spesielt blant skientusiaster, hytteeiere og treningsgrupper. I tillegg vil dette gjøre at vi fremstår som enda mer snøsikre for dem som vurderer Hafjell som feriedestinasjon.» 

Aftentur i parken 

Nytt av sesongen blir også et parktilbud kveldstid. Det er Backyard, på baksiden av gondoltoppen, som nå får flomlys.

«Vi har stor etterspørsel etter parktilbud på kveldstid. Ungdom og barn fyller parkene på dagtid og i helgene, men er fraværende på kveldene hverdager. Dette vil først og fremst være et tilbud som er viktig for lokalmarkedet. Det investeres om lag en million kroner i flomlys og tilhørende infrastruktur i Backyard,» forklarer Tommy Viken.

Kveldskjøring er hver tirsdag-torsdag, fom. 3. januar - 6. mars og holder åpent til kl. 19.00. På disse dagene kan man kjøre 10 timer på ski!

Fakta om skianlegget i Hafjell

Gondol 1
Stolheis 3
T-krok heis 5
Tallerkenheiser 6
Rulleteppe 3
Barnebakker 7
Terrengpark ja
Kveldskjøring 7 km
Antall blå 11
Antall grønne 10
Antall røde 7
Antall sorte 4
Totalt antall kilometer i området 42 km
Bunnstasjon 195 m
Toppstasjon 1030 m
Fallmeter 835 m

contentmap_plugin